Dit ben ik

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie ik ben. Mijn naam is Annemarie, ik ben 41 jaar. Samen met mijn man Eric Jan en onze zoon Joppe woon ik met veel plezier in Boskoop. Ook wil ik onze vrolijke hond Kobus even noemen. Met deze enthousiasteling, die dol op kinderen is, ben ik graag en veel buiten.

Ik hou van de natuur, van mooi weer, van koken en bakken, van tekenen en schilderen, van gezelligheid en van veel kleur. Ik zet graag een muziekje op en zing het liefste hard mee.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het middelbaar onderwijs als docent Beeldende Vorming, Kunst en Drama en als Counselor (leerlingbegeleider op het sociaal-emotionele vlak).

Naast mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels de nodige studies, scholing en trainingen gevolgd over uiteenlopende vormen van begeleiding en methoden die toepasbaar zijn op verschillende problematieken.

Monica

Rachel

Denk hierbij aan

 • Oplossingsgericht coachen
 • Contextuele leerlingbegeleiding en therapie
 • Trauma en verlies
 • Burn-out en rouwverwerking
 • Faalangst gerelateerde problematiek en training
 • NLP (neuro linguïstisch programmeren)
 • LSD methode (luisteren, samenvatten en doorvragen)
 • PMA methode
 • ACT methode
 • Provocatief begeleiden
 • Familieopstellingen
 • Depressiviteit
 • ASS
 • AD(H)D
 • Hoogbegaafdheid
 • Hooggevoeligheid

Kinderen en hun welbevinden hebben al vanaf dat ik mij kan heugen mijn hart en prioriteit. Openheid, vertrouwen en respect hebben de basis in mijn werk en ik doe dit vanuit een christelijke levensvisie.

Ik wil kinderen de kans en zorg geven die ze nodig hebben om veilig en gezond op te kunnen groeien en zich zo optimaal als mogelijk te kunnen ontwikkelen. Deze passie en al mijn ervaring hebben gemaakt dat ik, naast mijn werk op school, mijn bedrijf “Anne’s Groeilaantje” heb opgericht waarmee ik deze zorg kan realiseren.