Skip to content
Nieuws van Anne

Nieuws van Anne

Regelmatig schrijf ik over wat ik meemaak met die mooie kleine en grote mensen met wie ik een stukje mee op weg mag gaan, die ik mag begeleiden. Verhalen uit de praktijk die me raken. Ik neem jullie daar graag in mee en deel dit met jullie omdat ik zeker weet dat deze verhalen óók jullie zullen raken.

Ook geef ik geregeld (boeken)tips en nuttige informatie en tools. Allemaal gericht op mijn doelgroep; ouders en leerkrachten van kinderen die aanlopen tegen leer- en gedragsproblemen, die niet of met tegenzin naar school gaan, te maken hebben met (school)trauma en onzeker, opstandig en (faal)angstig zijn met alle gevolgen van dien.

Heel leuk als je meeleest. Voor vragen, neem gerust contact met me op. Ik denk altijd graag met je mee.

Nieuws van Anne

Anne’s Groeilaantje
Halve Raak 66
2771 AD Boskoop
T 06 43 23 71 91

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenreglement

© 2024 Anne’s Groeilaantje
Ontwikkeld door Zaal Design met illustraties van Annemarie Rothfusz

* Overal waar een hij-vorm staat wordt ook zij-vorm bedoeld en overal waar ouder staat wordt ook verzorger bedoeld.