Skip to content

Groeitrajecten

Samen gaan we groeien in leren én zelfvertrouwen.

 

Traject “Leren op jouw beste manier, vanuit talent”

Loopt jouw kind vast op school en aan tegen leerproblemen? Is er thuis geregeld strijd als het om schoolzaken gaat? Gaat automatiseren maar moeizaam? Kan jouw kind zich moeilijk concentreren? Denkt hij het niet te kunnen en komt faalangst om de hoek kijken? Misschien slaapt je kind wel slecht, heeft hij angsten. Ben jij ervan overtuigd dat er meer in je kind zit dan dat er nu uit komt? Dan zou het zomaar kunnen dat je kind in meer of mindere mate visueel en kinesthetisch is ingesteld: het denkt in beelden en voelt sterk. Jouw kind leert op een andere manier en heeft dus ook een andere aanpak nodig om ervoor te zorgen dat het wèl lukt. 

 

Inhoud traject:

 

  1. 8 sessies met ouder en kind.
  2. Gedurende 6 maanden (8 keer) kom je samen met je kind eens in de 3 weken voor een afspraak. We gaan in een sessie van 60 min. met de Kernvisie methode aan de gang om anders te leren vanuit talent. In de tussentijd is het de bedoeling dat jullie samen oefenen. Dit is ook waarom begeleiding niet wekelijks nodig is (en waar je dus kosten én tijd op bespaard).
  3. 10 tips om ánders te leren.
  4. Uitgebreide checklist voorkeur denksysteem.
  5. Na iedere sessie krijg je materiaal toe gemaild van mij waar je mee aan de slag kunt.
  6. Ik ben gedurende dat half jaar beschikbaar voor ondersteuning, je mag me altijd mailen/bellen voor vragen en/of tips.
  7. Na ongeveer 4 sessies neem ik met toestemming van jullie, contact op met school om e.e.a. te overleggen en terug te koppelen.
Traject 1 Leren op jouw beste manier, vanuit talent

Anne’s Groeilaantje
Halve Raak 66
2771 AD Boskoop
T 06 43 23 71 91

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenreglement

© 2024 Anne’s Groeilaantje
Ontwikkeld door Zaal Design met illustraties van Annemarie Rothfusz

* Overal waar een hij-vorm staat wordt ook zij-vorm bedoeld en overal waar ouder staat wordt ook verzorger bedoeld.