Skip to content

Groei – Training

Met elkaar op zoek naar verbinding, verdieping en nieuwe inzichten die werken

 

Bij Anne’s Groeilaantje kun je als professional ook trainingen op maat aanvragen.

Wil je graag dat jouw team kennis maakt met de Kernvisie methode? Zodat jullie als professionals handvatten en tools krijgen om kinderen die anders lijken te leren de juiste hulp te kunnen bieden? En jullie daarna weten hoe je kunt differentiëren voor- en in de klas op een manier die voor veel leerlingen ook écht werkt. Wil je andere inzichten verkrijgen, juist voor die leerling die maar moeilijk stil kan zitten, die alles wat er om hem heen gebeurt in de gaten heeft, die geregeld lijkt weg te dromen? Die leerling waarvan jij weet dat hij met tegenzin naar school komt. Degenen waarbij het automatiseren niet vanzelf gaat. Zou jij willen weten hoe je eruit kan halen wat erin zit bij jouw leerlingen? 

Of heb je er juist meer behoefte aan om erachter te komen hoe je van jouw klas ook echt een veilige en fijne groep kunt maken? Er lijkt wel steeds meer aan de hand met jouw leerlingen, ze hebben veel waar ze mee moeten dealen. Je merkt dit aan de concentratie maar ook aan de frustratie die ze dikwijls op elkaar afvuren. Hoe graag je ook wilt, het is een enorme uitdaging om aan ieders wensen tegemoet te komen en met iedereen rekening te kunnen houden. Ze lijken tegenwoordig allemaal wat anders nodig te hebben, hoe dan?

Ik kan jou als professional leren hoe je daar goed mee om kunt gaan en welke interventies je dan kunt plegen. Daarnaast heb ik een training ontwikkeld waarbij ik 3 keer jouw klas inkom om systemisch aan het werk te gaan. Dit doe ik aan de hand van een groepsopstelling wat prachtig in beeld brengt wat er zich zoal afspeelt in jouw klas en waarom het gaat zoals het gaat. We werken aan een veilige en ontspannen groep.

Wat je behoeften en wensen ook zijn, neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Ik heb prachtige trainingen ontwikkeld waarbij we naast het vergaren van kennis ook veel gaan doen en ervaren. Dus maak daar zeker gebruik van. 

 

 

Bericht typen
Chat met Anne
Hallo,
Leuk als je een berichtje wilt sturen. Waar kan ik je mee helpen?
Lieve groetjes Anne.
Groei-Training

Anne’s Groeilaantje
Halve Raak 66
2771 AD Boskoop
T 06 43 23 71 91

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenreglement

© 2024 Anne’s Groeilaantje
Ontwikkeld door Zaal Design met illustraties van Annemarie Rothfusz

* Overal waar een hij-vorm staat wordt ook zij-vorm bedoeld en overal waar ouder staat wordt ook verzorger bedoeld.